Η δική μου θεωρία για τους Πεφωτισμένους (Illuminati)

Ποιοι είναι οι Πεφωτισμένοι (Illuminati);

Οι Πεφωτισμένοι, ήταν μυστική οργάνωση που αποτελείτο από τους φωτισμένους επιστήμονες οι οποίοι πίστευαν στο Θεό αλλά είχαν μια διαφορετική αντίληψη για τη ζωή του Χριστού. Πίστευαν ότι η Μαρία Μαγδαληνή, υπήρξε γυναίκα του Χριστού και μαθήτριά του. Πίστευαν μάλιστα ότι μαζί της είχε κάνει και μια κόρη. Οι Πεφωτισμένοι πίστευαν στη δύναμη της σκέψης. Πως ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα, ότι μπορεί να φανταστεί, με το νόμο της έλξης. Ακόμα πίστευαν πως η επιστήμη συνδέεται με τη θρησκεία και ήθελαν να αποδείξουν επιστημονικά, την ύπαρξη Θεού. Όμως η Καθολική εκκλησία, ένιωθε να απειλείται από τους Πεφωτισμένους γιατί: αν ο κόσμος μάθαινε ότι η Μαρία Μαγδαληνή υπήρξε γυναίκα του Χριστού και μαθήτριά του, τότε θα ανατρεπόταν η θεωρία της εκκλησίας για το ανδροκρατούμενο πνεύμα της εποχής. Οι Πεφωτισμένοι ισχυρίζονταν ότι το ένα από τα χαμένα Ευαγγέλια ήταν της Μαρίας Μαγδαληνής και πως κρύβεται στη Βιβλιοθήκη του Βατικανού (για αυτό δεν επιτρέπεται η πρόσβαση από ένα σημείο και μετά). Επίσης, η Καθολική Εκκλησία φοβήθηκε ότι αν η επιστήμη δώσει εξήγηση για τη δημιουργία του κόσμου, θα σταματούσε ο κόσμος πλέον να πιστεύει στο Θεό. Όμως, οι ίδιοι οι Πεφωτισμένοι πίστευαν στο Θεό. Έτσι, η καθολική εκκλησία, καταδίκασε αρκετούς  Πεφωτισμένους σε θάνατο. Οι Πεφωτισμένοι ορκίστηκαν να δώσουν εκδίκηση μια μέρα στην Καθολική εκκλησία για το κακό που έκανε στα μάλη της. Μάλιστα, η καθολική εκκλησία, διέδωσε τη φήμη πως οι Πεφωτισμένοι ήταν σατανιστές και ότι ήθελαν να διαφθείρουν την κοινωνία. Έτσι, τα νέα μέλη, θέλοντας να πάρουν εκδίκηση και πιστεύοντας τις φήμες, έγιναν στο πέρασμα του χρόνου σατανιστές. Εν τω μεταξύ απαγορεύτηκε η ύπαρξη μυστικών οργανώσεων και έτσι τα ίχνη των Πεφωτισμένων, χάθηκαν. Οι σημερινοί Πεφωτισμένοι, δεν είναι ίδιοι με τους παλιούς. Οι παλιοί πίστευαν στο Θεό, ενώ οι σημερινοί είναι σατανιστές. Οι σημερινοί Πεφωτισμένοι, θέλουν να κυριαρχήσουν τον κόσμο για να εξοντώσουν την καθολική πίστη.

Οι εντολές των Illuminati σήμερα είναι:

1. Ο άγγελος του φωτός, Εωσφόρος (σ.σ. Σαμαέλ), δημιούργησε δύο τύπους ανθρώπων: εμάς τους Ιλλουμινάτι και τα ανθρώπινα βοειδή (σ.σ γκοΐμ), για τίποτα ικανά αλλά μόνο για να σκλαβώνονται, να χλευάζονται και να σφαγιάζονται.

2. Δημιουργήστε την Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση ή αλλιώς Παγκόσμια Σκλαβιά.

3. Κάντε τα ανθρώπινα βοοειδή να επαναλαμβάνουν σαν ρομπότ: «Το μαύρο είναι άσπρο».

4. Η αλήθεια είναι ολοφάνερη!

5. Εξοντώστε όλους τους χριστιανούς και τους Εβραίους (σ.σ. για τους μουσουλμάνους τίποτα, τους ορθόδοξους Εβραίους δεν τους θέλουν γιατί χαλάνε τα σχέδια σε σχέση με την Ιερουσαλήμ από την οποία δεν παραιτούνται, προκειμένου να αναλάβει ο Ο.Η.Ε. Όσο για εμάς τους χριστιανούς, τα σχόλια περισσεύουν).

6. Υπακούστε στον εαυτό σας.

7.Κάντε του ανθρώπους να πιστεύουν πως δεν υπάρχει Δημιουργός.

8. Αιώνια απάτη, να μην υπηρετείς τίποτα εκτός από την τεχνητή πραγματικότητα στο τέλος του σόου (σ.σ. μάτριξ, ψεύτικος κόσμος του Σαμαέλ).

9. Ξαναγράψτε την ιστορία για να μετατρέψετε την ήττα σε νίκη.

Πάμε να εξηγήσουμε μερικά σημεία τώρα. Είναι ξεκάθαρο από το δεύτερο σημείο ότι στοχεύουν για την παγκόσμια κυριαρχία. Με το τρίτο σημείο, εννοούν πως ότι μας πουν ακόμα και αν αυτό δεν βγάζει νόημα, εμείς θα το πιστέψουμε. Το πέμπτο σημείο που λέει πως πρέπει να εξοντωθούν όλοι οι Χριστιανοί και οι Εβραίοι, είναι για να σταματήσει ο κόσμος να πιστεύει σε ένα δημιουργό και για να πάρουν την εκδίκηση που εξήγησα πιο πάνω. Το έβδομο και το ένατο σημείο είναι ξεκάθαρα.

Αποδείξεις ότι οι σημερινοί Illuminati είναι σατανιστές;

1.    Η λέξη illuminati  προέρχεται από τη λατινική «illuminatur» που σημαίνει «πεφωτισμένος». Σήμερα όμως υπάρχει και μια διαφορετική εκδοχή που θέλει τη λέξη να ταυτίζεται με τον εωσφόρο, τον σατανά.

2.    Το ότι θέλουν να κυριαρχήσουν και να μας περάσουν τις ιδεολογίες τους. Μας θέλουν να αμφισβητούμε τη θρησκεία μας. Μας περνούν υποσυνείδητα μηνύματα μέσα από τη μουσική, τα έργα, τα κινούμενα σχέδια. Σταδιακά μας μεταφέρουν σε ένα νέο κόσμο. Στον κόσμο της νέας τάξης πραγμάτων. Μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Ο σατανάς είναι ύπουλος.

3.    Πολλά από τα μέλη, παραδέχονται ότι πούλησαν τη ψυχή τους στον σατανά για δόξα και χρήματα.

4.    Οι προφητείες αναφέρονται σε μία εποχή, όπου ο κόσμος δεν θα ξέρει να ξεχωρίζει τι είναι σωστό και τι όχι. Θα υπάρξει μια εποχή με μία νέα θρησκεία όπου θα εισέρχονται ολοένα και περισσότερα μέλη (ίσως αυτή να είναι ο ινδουισμός, όλοι σήμερα ασχολούνται με τη γιόγκα) και ξεχνάνε την προσευχή, τη θρησκεία μας. Επίσης αναφέρονται σε μια εποχή που ο Εωσφόρος θα κυριαρχήσει στον κόσμο για πολύ καιρό. Ο εωσφόρος ίσως να μην είναι μία ανθρώπινη μορφή, αλλά να είναι η οργάνωση των Illuminati ως εκπρόσωποι του σατανά.

5.    Κάνουν θυσίες και τελετές προς το σατανά. Παίρνουν τους δίσκους, τις ταινίες και κάνουν τελετές και αυτές με κάποιο τρόπο μετά έχουν το χαρακτηριστικό όταν τα δεις αντίστροφα να λένε δοξασίες προς τον εωσφόρο και άσχημα και σεξιστικά σχόλια.

6.    Σύμβολα και χειρονομίες σατανικές.

 

Οι Πεφωτισμένοι και το 666.

Μετά από πολλά χρόνια, οι κυβερνήσεις καθοδηγούμενες από τους  Πεφωτισμένους, θα θέλουν από εμάς να βάλουμε μια σφραγίδα πάνω μας, κάτι σαν τσιπ, που θα λένε πως θα είναι για την ασφάλειά μας και για ευκολία στην καθημερινότητα. Θα μπορείς να αγοράσεις τροφή, μόνο αν έχεις τη σφραγίδα. Θα το κάνουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να πιστέψει ο κόσμος ότι πρόκειται για την ασφάλειά του, θα μας κάνουν πλύση εγκεφάλου. Όσοι δεν δεχτούν τη σφραγίδα θα μπορούν να καταφύγουν στην Αφρική και να ζήσουν με τα απαραίτητα ( για αυτό έμεινε υποανάπτυκτη ) και όσοι δεν τα καταφέρουν θα φυλακίζονται. Όσοι δεχτούν τη σφραγίδα, αυτόματα πούλησαν τη ψυχή τους.

 

Πώς μπορούμε να προφυλάξουμε τον εαυτό και την οικογένειά μας.

 Σήμερα δεν υπάρχει κάποιος μεγάλος κίνδυνος.Το αν οι Πεφωτισμένοι κυριαρχούν τον κόσμο ή όχι, δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι εμείς. Όμως είναι καλά να ενημερωνόμαστε και να διαβάζουμε, να μορφωνόμαστε. Έτσι ώστε να μην τους αφήσουμε, ούτε την πίστη μας να την αλλάξουν, ούτε την ιστορία, ούτε τα πιστεύω μας. Σατανικά μηνύματα υπάρχουν και στα κινούμενα σχέδια που βλέπουν τα παιδιά, ακόμα και στις ταινίες που βλέπουν οι μεγάλοι. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι μας ελέγχουν επειδή βλέπουμε τις ταινίες τους. Και εμείς θα συνεχίσουμε να βλέπουμε ταινίες, αλλά και τα παιδιά θα συνεχίσουν να βλέπουν κινούμενα σχέδια. Αυτό που πρέπει να γίνεται όμως είναι να ξέρουμε ότι υπάρχουν τα υποσυνείδητα μηνύματα και να μην τα αφήνουμε να μας επηρεάζουν τις σκέψεις μας και να αλλάξουν την αντίληψή μας.

 

 

Αυτή είναι η δική μου θεωρία για τους Πεφωτισμένους. Μπορεί να είμαι και λάθος. Όμως, μπορεί να είμαι και σωστή. Ίσως να μην είναι τίποτα από όλα αυτά που έγραψα. Όμως αυτή είναι η άποψη που σχημάτισα, διαβάζοντας βιβλία και άρθρα εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά ποιος ξέρει; Μυστική οργάνωση είναι. Μπορεί τα πράγματα τελικά να είναι τελείως διαφορετικά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στην επίσημη τους ιστοσελίδα δεν αναφέρεται τίποτα για σατανισμό. Μπορείτε να βρείτε την ιστοσελίδα τους εδώ. https://www.illuminatiofficial.org/

Αξίζει να σημειωθεί, πως ίσως αν η καθολική εκκλησία δεν διέδιδε αυτές τις φήμες για τους Πεφωτισμένους και αν δεν σκότωνε μέλη τους, ίσως η οργάνωση να είχε ακόμη το χαρακτήρα που είχε τότε.