Συνέντευξη με την τραγουδίστρια Χάρις Σάββα

     Η Χάρις Σάββα, γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου 1998. Μεγάλωσε στη Λάρνακα, στην Κύπρο. Από πολύ μικρή ηλικία, ασχολήθηκε με το τραγούδι και το ταλέντο της, την οδήγησε σε πολλές επιτυχίες. Η Χάρις σήμερα, βρίσκεται στην Αθήνα και συνεχίζει τα βήματά της στο χώρο της μουσικής και μας κάνει περήφανους. Μάλιστα πρόσφατα, την είδαμε να τραγουδά, πλάι στον καταξιωμένο καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο, στο "Αθηνών Αρένα".

 

 

 

.        1.   Ξεκίνησες να τραγουδάς από πολύ μικρή ηλικία. Σε είδαμε στην junior Eurovision όπου εκπροσώπησες την Κύπρο, σε είδαμε στο talent showGet on Stage” και σε είδαμε στα Mad Music Awards. Πώς σε αντιμετώπιζαν τα υπόλοιπα παιδιά στο σχολείο ; Πώς κατάφερνες να συνδυάζεις σχολείο, ιδιαίτερα και καριέρα; 

Πρώτα απ’ όλα παρόλο που έχω κάνει αρκετά πράγματα μέχρι στιγμής στη ζωή μου δεν θεωρώ πως έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που με βλέπουν οι γύρω μου, διότι εγώ η ίδια δεν άλλαξα μυαλά.. Εννοείται πως νιώθω ωραία για αυτά που έχω κάνει μέχρι τώρα, αλλά τα πόδια μου είναι στη γη. Τα παιδιά στο σχολείο, με αντιμετώπιζαν όπως όλα τα υπόλοιπα παιδιά και μου έδιναν συγχαρητήρια σε κάθε επιτυχία μου και αυτό με χαροποιούσε ιδιαίτερα. Ο συνδυασμός αυτός δεν ήταν και τόσο δύσκολος διότι υπήρχε οργάνωση και θέληση. Δεν χρειάζεται και κάτι άλλο πιστεύω.

 

2.    Θα σε ενδιέφερε μια διεθνής καριέρα;

Θέλει και ερώτημα; Εννοείται!! Αυτό θέλω και ονειρεύομαι από μικρή.. Δύσκολο πολύ..αλλά όχι αδύνατο. Φτάνει να έχουμε πίστη, πείσμα και πολλή πολλή δουλειά (εντάξει και αρκετή τύχη,γιατί είναι τεράστιος ο ανταγωνισμός και πολλά ταλέντα..)

 

3.    Με ποιά μουσικά πρότυπα έχεις μεγαλώσει; 

Από μικρή είχα αδυναμία στα ξένα τραγούδια, όπως και τραγουδιστές. Νούμερο ένα πρότυπο μου είναι η Beyonce. Αλλά και Celine Dion, Whitney Houston όπου με αυτές μεγάλωσα.

 

4.   Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο είδος που σου αρέσει να τραγουδάς;

Η αλήθεια είναι πως έχω μια αδυναμία στο ποπ (κυρίως ξένα), αλλά μπορώ να πω και άλλα είδη τραγουδιών. 

 

5.   Ψάχνεις ποτέ στο διαδίκτυο να δεις τι γράφει για σένα; Διαβάζεις τα σχόλια του κόσμου;

Ναι, με ενδιαφέρει η γνώμη του κόσμου, το πώς με βλέπει, αν αρέσω ή όχι. Και από τα σχόλια της πλειοψηφίας βγάζω και εγώ τα συμπεράσματά μου και αν αυτό που θέλω να δείξω και είμαι βγαίνει προς τα έξω.

 

6.     Θέλεις να μας πεις λίγο με ποιούς καλλιτέχνες συνεργάστηκες και ποια στιγμή θα ξεχώριζες στην πορεία σου μέχρι τώρα;

Μέχρι στιγμής έχω συνεργαστεί με τη Demy και τον Οge, με τους οποίους κυκλοφόρησα το πρώτο μου single και ήτανε μια πολύ όμορφη αρχή που δεν ξεχνιέται. Το δεύτερο μου τραγούδι ήταν άλλη μια συνεργασία με τον Mike, πολύ καλό παιδί με πολλή τρέλα. Με μεγάλη μου τιμή ανέβηκα στη σκηνή και συνεργάστηκα στον πρόσφατο δίσκο της  συμπατριώτισσας μου Ευρυδίκης, η οποία είναι ένας ξεχωριστός και αξιολάτρευτος άνθρωπος. Τελευταία και πιο πρόσφατη συνεργασία που είναι και αυτή που ξεχωρισα είναι με τον Αντώνη Ρέμο, όπου με πολύ μεγάλη περηφάνια μπορώ πλέον να λέω ότι ήμουν στο πλευρό του με ένα υπέροχο σχήμα, αυτή τη σεζόν που πέρασε στο Αθηνών Αρένα όπου ήταν και η αγαπημενη μου συνεργασία. Πλάι στον υπερταλαντούχο αυτό άνθρωπο και μαζί ήταν και η υπέροχη Ελένη Φουρέιρα, της οποίας έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία και δεν μπορώ να το παραλείψω. 

 

 

 7. Ποιά είναι τα επόμενά σου καλλιτεχνικά βήματα;

Σύντομα, θα κυκλοφορήσει καινούργιο τραγούδι με τη στήριξη της εταιρείας μου "Panik Records", που είναι απ' την αρχή στο πλευρό μου. Όμως, έρχονται και πολλά άλλα όμορφα πράγματα ακόμη. Stay tuned!

 

8.     Υπάρχει κάποιος συνθέτης ή στιχουργός, που θα ήθελες στο μέλλον να συνεργαστείς μαζί του;

Πολλοί συνθέτες μου έρχονται στο μυαλό.. Θα με ενδιέφερε πολύ συνεργασία με τον συμπατριώτη Γιώργο Θεοφάνους.

 

9.     Πώς περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

Μου αρέσει να βγαίνω με φίλους μου, να γυμνάζομαι και να χορεύω.

 

10.     Ένα μήνυμα που θα ήθελες να μοιραστείς με τους θαυμαστές σου;

Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τη στήριξή τους και υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι περνάει απ’ το χέρι μου για να τους κάνω περήφανους και να μεγαλώσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε την οικογένεια αυτή.