Σαββίνα Νικολάου - Youtuber

Ένα νέο κορίτσι, έρχεται στον κόσμο του Youtube και ετοιμάζεται να ανοίξει τα δικά της φτερά.

"It's Savvina"  ονομάζεται το νέο της κανάλι, που μέσω αυτού, θα μοιραστεί μαζί μας, ξεχωριστές στιγμές. Η δεκαεξάχρονη Youtuber Σαββίνα από τη Λεμεσό, μας παραχωρεί μια αποκλειστική συνέντευξη στο Kristi's Blog.

 

 

1.    Σαββίνα... Είσαι μια καινούργια Youtuber και όμως έχεις ήδη πολλούς συνδρομητές στο κανάλι σου. Πρώτα θα θέλαμε να μας πεις, τι είναι αυτό που σε ώθησε να ξεκινήσεις το δικό σου κανάλι, αλλά και τι είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις ανάμεσα στους πολλούς.

Λοιπόν, σκεφτόμουν για αρκετό καιρό να κάνω ένα δικό μου κανάλι, αλλά όπως όλοι, φοβόμουν την αντίδραση των δικών μου ανθρώπων αλλά και φίλων-συμμαθητών. Όμως αντιλήφθηκα ότι ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει που μπορεί να μην σου αρέσει αλλά εσύ θα πρέπει να το δεχτείς! Γι’ αυτό αποφάσισα να κάνω αυτό το κανάλι με το οποιοδήποτε κόστος! Πιστεύω ότι ο καθένας Υoutuber και όχι μόνο είναι ξεχωριστός με το ότι κάνει και δεν νομίζω ότι εγώ θα γίνω «η καλύτερη», αλλά σίγουρα θα προσπαθήσω για το καλύτερο!

 

 

2.    Τι θεωρείς ότι προσφέρει ο κόσμος του Youtube, στους νέους σήμερα;

 Πιστεύω ότι το Youtube προσφέρει αρκετά και όχι μόνο στους νέους στην σημερινή κοινωνία! Μαθαίνουν πράγματα που ίσως δεν έχουν ακούσει προηγουμένως και ίσως έχουνε κάποιο πρότυπο στο οποίο θέλουνε να μοιάσουν. (Χωρίς να θέλω να πω ότι εγώ ή ο οποιοσδήποτε Youtuber είναι καλύτερος από τον οποιονδήποτε!)

 

 

3.   Πολλοί γονείς, λένε πως οι Youtuber ασκούν μεγάλη επιρροή στους νέους. Κατά πόσο πιστεύεις ότι «στέκει» μια τέτοια άποψη;

Δεν πιστεύω ότι οι Youtuber μπορούν να ασκήσουν επιρροή στους νέους, εάν δεν το θελήσουν οι ίδιοι.

 

 

4.    Παρακολουθείς άλλους Youtuber; Αν ναι, ποιον θα ξεχώριζες και γιατί;

Παρακολουθώ αρκετούς Youtuber και όχι μόνο Κύπριους και Έλληνες. Αλλά και ξένους! Όπως είπα όμως και προηγουμένως όλοι πιστεύω ότι έχουνε το κάτι ιδιαίτερο και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον συγκεκριμένο.

 

 

5.    Ποιο πιστεύεις, είναι το μεγαλύτερο προσόν, που πρέπει να έχει ένας καλός Youtuber;

Δεν πιστεύω ότι πρέπει να έχεις ένα ιδιαίτερο προσόν ή ταλέντο για να κάνεις ένα κανάλι. Το μόνο που νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει είναι αρκετή θέληση και καλή διάθεση για αυτό που κάνεις!

 

 

6.    Πες μας λίγα πράγματα για σένα.. Ποια τα ενδιαφέροντά σου; Ποια είναι η καθημερινότητα της Σαββίνας;

Κυρίως ο  χορός. Αλλά τώρα μπήκε στην καθημερινότητά μου και το Youtube! Ένα ακόμη σημαντικό πράγμα στην ζωή μου είναι το σχολείο το οποίο τελειώνω σε μόλις 2 χρόνια και θέλω να πιστεύω ότι θα ακολουθήσω και θα τελειώσω μετά τις σπουδές μου!

 

 

7.    Σε στηρίζει η οικογένεια και οι φίλοι σου στη νέα σου αρχή;

Μπορώ να πω ότι έχω αρκετή στήριξη από όλους μου τους φίλους και κυρίως από την οικογένειά μου που μου στάθηκε και στέκεται σε ό,τι κάνω στην ζωή μου!

 

 

8.    Κάτι που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας;

       Ελπίζω με όλη μου την ψυχή, ότι το κανάλι μου θα αρέσει στον κόσμο, έτσι ώστε αυτή η παρέα να μεγαλώσει.